LEGFRISSEBB HOZZÁSZÓLÁSOK

Az oldalon több fórumtéma és csatolmány csak regisztrált, belépett felhasználók számára publikus.

 


TV műsorok csatornánként
(( Csomag 1 ))
(( Csomag 2 ))
(( Csomag 3 ))
Vidd az egeret a csomag nevére!


 A csapat

Adminisztrátorok
Nincs adminisztrátor


Moderátorok
ADM
admin
Amina
Bébé
GittaManó


 Naptár

<< Máj 2019 >>
V H K Sz Cs P Szo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 Keresés

Haladó keresés


Ki van itt?
  • Jelenleg 2 felhasználó van jelen: 1 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég. (Az elmúlt 10 percben aktív felhasználók alapján.)


  • Összes
    Hozzászólások száma: 1220  •  Témák száma: 390  •  Felhasználók száma: 93


    A többi adat csak regisztrált, belépett felhasználók számára publikus.


Személyiség fejlesztés

A TED (Technology, Entertainment, Design – technológia, szórakoztatás, dizájn) konferenciák globális sorozata. A konferenciák témáját kifejezi a szervezők fő jelszava: „ideas worth spreading”, azaz olyan gondolatok, amelyeket érdemes terjeszteni. A rendezvény különlegessége, hogy az előadók számára csupán 18 perc áll rendelkezésre, hogy átadják az információt, amit kívánnak, ugyanakkor inspirálják a hallgatóikat.


Családállítás

Létezik egy mező, ami mindent áthat az Univerzumban. Ez a mező egy olyan energiaháló, ami jelentősen meghatározza, hogy mi történt, mi történik és mi fog történni a jövőben. Ennek a mezőnek szigorú és könyörtelen rendje van, ami a szereteten, elfogadáson, és az egyensúlyon alapszik. Ezek a törvények mindenkire vonatkoznak. Kivétel nincs.


A rendszertelenség hatása a gyerekre

Nem olyan rég óta dolgozom óvodákban pszichológusként. Ezen idő alatt is sok gyereket és családot van szerencsém picit jobban megismernem (ugyanis szülők is jönnek hozzám). Ott, ahol nem betegség, organikus ok áll a gyermek fura, rossz, szorongó stb. viselkedése mögött, ott azt látom, hogy közös ezeknél a családoknál a rendszertelenség (káosz), és bizonytalanság (zavar).


Bullshit avagy miért vagy sikertelen

Én azt nem értem, hogy miért nem ismeri fel senki a valódi okokat. Aki ilyet nyilatkozik, hogy nem találta meg a megfelelő pasit, az elég éretlen gondolkodású vagy még nagyon gyerek. Honnan tudja valaki, hogy megfelelő-e neki az a pasi, ha még meg sem ismerte? Vagy ha nem egy Matthew Mcconaughey, akkor már szóba sem jöhet? Szerintem elég sokat várunk el általában a másik féltől és nem vesszük észre, hogy mi sem vagyunk tökéletesek....


A testbeszéd nem hazudik

Beszélhetnek szerelemről, pénzről, vagy arról, hogy hol töltötték a délutánt. Ám csak akkor hihetünk a férfinak, ha testbeszéde is igazolja állításait. Ezek az önkéntelen mozdulatok ugyanis nem hazudnak, valódi énjét árulják el. Ha a férfi dörzsöli az orrát – Ha örök hűséget esküszik, akkor is mindig más nők után koslat. Elsősorban saját magába szerelmes. Meg van róla győződve, hogy felsőbbrendű.


Miért pont ahhoz vonzódunk, akihez ... ?

Bizonyára Téged is érdekelt és fejtörést okozott, hogy vajon milyen tényezők állhatnak az mögött, hogy miért pont olyan pasik/lányok keltik fel az érdeklődésedet, akik pont olyanok …
És vajon mi lehet a másik nem párválasztási impulzusai mögött, miért pont olyan csajokra/pasikra buknak vagy választanak, amilyenek …


 
A párválasztásaink mögötti tényezők

Bizonyára Téged is érdekelt és fejtörést okozott, hogy vajon milyen tényezők állhatnak az mögött, hogy miért pont olyan férfiak keltik fel az érdeklődésedet, akik pont olyanok … És vajon mi lehet a másik nem párválasztási impulzusai mögött, miért pont olyan nőkre buknak vagy választanak, amilyenek …


Enyhén, vagy erősen mérgező növények.

Több helyen is olvastam már aggódó hozzászólást, mert a háziállatuk, vagy a hobbi állatuk valamilyen növény valamelyik részét megrágcsálta, esetleg meg is ette. És persze legfőképpen a csúszó-mászó kisgyerekeket is érintheti, akinek még minden teljesen új, és ismeretlen, kipróbálja (sok esetben a szájába veszi) legyen az bármilyen új dolog.


Brian Tracy Főnix szemináriuma

Elgondolkoztak már azon, hogy egyesek miért sikeresebbek másoknál? Mi az oka annak, hogy többet keresnek, boldogabbak, jobb állásuk, jobb kapcsolataik vannak, egészségesebbek, és úgy tûnik, teljesebb életet élnek? Nos, 15 éves voltam, amikor ez a kérdés elkezdett foglalkoztatni. Egyes emberek vajon miért sikeresebbek és boldogabbak másoknál. Képzeljék el, azt tapasztaltam, hogy a világon ez az egyik legkutatottabb téma!


Pasikról általában

Az Aranyos Srácnak (már megint) több alfaját különböztethetjük meg, de egyvalamiben megegyeznek: a lányok imádják őket - barátként. A Balekkal és az Ingyenélővel ellentétben itt azért már rendszerint találhatunk valamilyen testi jellemzőt is a kedves srácoknál: vagy túl alacsonyak, túl gyengék, vastag lencséjű szemüveget viselnek, pattanásosak, stb. Bármi ezek közül ill. ezek tetszőleges kombinációja előfordulhat. De a lelkük szép, legalábbis ezt próbálják mutatni ....


Mi az a sport, amit nem ajánlok!

Csodák márpedig vannak, de nem a diéta és a testünk kialakításánál! Aki próbált már valamilyen diétát és mellette keményen edzett, az tudja, hogy csak kitartással és kőkemény munkával lehet igazi sikereket elérni. Nincs más alternatíva. Az azonnali fogyást és látványos test átalakítást ígérő csodaszerek még senkit sem változtattak át. Te se dőlj be ezeknek a hiedelmeknek, újfajta edzésmódszereknek mert csak felesleges pénzkidobás.


Részletek A.J Christian könyvéből

"Ekkor döbbentem, rá, hogy az ego majmot csinál azokból a tanítókból, kiket elfordít a fizikai világtól. Mert ha valaki teljes, valóban Teljes, akkor a valós, fizikai világban is megállja a helyét, mert nem csak szavakban, hanem tettekben is képes teremteni! A legtöbb tanító az Univerzum születéséről, a különféle dimenziókról, meg Istenről beszél, s közben nem bírja bekapcsolni még a számítógépet sem!"


Alkalmazások, beállítási lehetőségek a fórumban

Kísérd figyelemmel a témát, hogy értesülhess az oldalon használható lehetőségekről, és új alkalmazásokról. A témát folyamatosan frissítjük részletes leírással, amint új lehetőségek kerülnek bevezetésre.


 
 


  
 Felhasználói menü Felhasználónév:


Jelszó:


Emlékezz rám

Regisztráció FACEBOOK


 Kedvencek


Ez az adat csak regisztrált, belépett felhasználó számára publikus.

 BarátokEz az adat csak regisztrált, belépett felhasználó számára publikus.
  • Csevegő
Avatar
Fürtöske - 2018.12.07. 00:40
Üdvözlök mindenkit az új (régi) helyen .... :)
Senki sem beszélget ( aktív felhasználók alapján az elmúlt 1 óra )
{ MCHAT_LOAD } OK Hiba Szünet Automatikus frissítés minden 10 másodpercben
 
cron