bullshit avagy miért vagy sikertelen

    

bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: ADM » 2013.06.04. 01:39

Először is azzal kezdem , hogy az itt leírtakat akinek nem inge ne vegye magára.
Kezembe került egy könyv , ami Hölgyeknek ad tanácsokat pasizásról csábításról stb...
Amiért ez a fórum létrejött másodsorban az a tapasztalatcsere a hölgyeknek. Bízom benne, hogy az érettebb generáció is képviselteti magát majd ezen a fórumon és nagyon hasznos tanácsokkal látja majd el a 20-as vagy akár a 30 éveiben járó nőket.
Egyik hobbim részben az ismerkedés így rengeteg nőt megismertem az életemben ,akár barátként , ismerősként vagy társként. Mielőtt bárki rosszra gondolna az első kettőből volt rengeteg :P Sajnos borzasztó savanyú nőkkel lányokkal is találkozom. Pl : huszas évei elejét taposó lányokkal , akik simán 30 vagy még annál is idősebbnek néznek ki. Tegnap szintén egy ismerős lánnyal találkoztam , aki 26 éves és le sem merem írni , hogy férfi szemmel menyinek láttam. Egy év alatt hihetetlen sokat változott és nem előnyére. Rengeteg a singli nő manapság és ráadásul olyanok , aki több hónapja vagy akár éve nem élnek semilyen nemi életet. Ez látványosan kiül az arcukra és nem festenek túl jól. Közben pedig látok olyan 40 -es nőket , akik fantasztikus kisugárzással rendelkeznek. A konkrét mögöttes okát sosem boncolgattam és most hogy a kezembe került ez a fent említett íromány így jobban beleástam magam a témába.
Gyakorlatilag női magazinok hasábjai , és más egyéb csatornák és fórumok is hasonló gondolatokkal vannak tele és ez vezeti el ezeket a hölgyeket ehhez a nem túl egészséges lelki állapothoz . Mielőtt bárki is kiforgatná ezt a pár sort senkit sem bíztatok a cédaságra !!! De az nem normális állapot , hogy ott ülsz a gép előtt nyomod a facebookot huszonévesen profilképeket cserélgetsz / tömöd magadba a csokoládét / piszkálod magad / pszichológushoz jársz esteleg és még hosszú a sor... és mindezt akár hónapok vagy évek óta ??? Persze lehetnek egyedi esetek és tiszteletben tartom minden hölgy életében a szakítás utánni gyászidőszakot vagy bármi hasonló lelki dologot. Viszont , ha utánnaolvasol picit akkor a legjobb nyugtató az bizony a szex és igen kell hozzá egy megfelelő partner ....és már hallom is mintha a fülembe mondanád , de nincs / nem találok olyan pasit ...
Milyen is az a pasi , akit nem találsz ? Sajnos a média által bombázott szarságok telerakják a fejedet olyan képekkel ami valójában sosem létezett és hiába keresed vagy lehet megtalálod , de azoknak a pasiknak általában fiújuk van.
A hétvégén találkoztam egy playboy újságban elég sokszor szerepelt hölggyel ... és hát gyakorlatilag 110% ban meggyőzödthettem róla a saját szememmel, hogy a valóság és a képek közötti külömbség legalább egy mérföld . Sajnos sok férfira is hatással van ez mert ugyanúgy olyan nőről ábrándoznak, aki sosem létezett és lehet ez is az oka annak, hogy sokan nem elégedettek jelenlegi partnerükkel. Nem mindenkit írtam !!!
Itt fogom boncolgatni azaokat a gondolatokat / sorokat amit a magazinokban is vagy pasizós könyvekben is olvashatsz és tuti inkább a magány felé visznek , mintsem a boldog párkapcsolat felé.
ADM
Adminisztrátor
 
Hozzászólás: 265
Csatlakozott: 2013.05.28. 17:15


 
 

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Brownie » 2013.09.26. 13:25

rendben ;)
Avatar
Brownie
 
Hozzászólás: 141
Csatlakozott: 2013.09.20. 18:39

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Bébé » 2013.09.26. 12:37

Miért ne?! Ha már kéznél vagy ... légy inkább büszke magadra! :D
Avatar
Bébé
Moderátor
 
Hozzászólás: 244
Csatlakozott: 2013.08.19. 15:17

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Brownie » 2013.09.26. 09:41

Igen, merjünk! Sokan maszkot viselnek sajnos :U
Nem merült fel bennem, hogy az lennék :D , csak a válaszodra reagáltam. Nem kell Brownie-nak lennie másoknak... Ne én legyek a példa. :P
Avatar
Brownie
 
Hozzászólás: 141
Csatlakozott: 2013.09.20. 18:39

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Bébé » 2013.09.25. 21:24

Úgy gondolod, hogy merjünk saját magunk lenni! :P :D
(Amúgy honnan merült fel Benned, h Istennő lennél??? :P Ajajj ...) ;) :P
Avatar
Bébé
Moderátor
 
Hozzászólás: 244
Csatlakozott: 2013.08.19. 15:17

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Brownie » 2013.09.25. 12:56

köszi a válaszaitokat ::R

Nem vagyok istennő, sokáig csakis a saját hibáimból voltam hajlandó tanulni és azokat is többször elkövettem :?
Mindenkinél (remélem) eljön az idő, amikor ráébred a múlt eseményeinek miértjére és elkezdi saját magát megismerni, hogy mi az amit szeretne az életben elérni. Célokat kell kitűzni és azokat elérni. Büszkének lenni magunkra. Nem beképzelni magunknak, hogy mi vagyunk az ász, nem erre gondolok :) Szimplán csak úgy élni, hogy elégedettek legyünk magunkkal és azzal, amit saját magunk megteremtettünk magunknak és környezetünknek, gyerekünknek. Nem másoktól elvárni. Tiszta lelkiismerettel élni, hogy mi értük el, közösen. A gyerekünk felénk érzett tiszteletét ezzel tudjuk elnyerni.
Avatar
Brownie
 
Hozzászólás: 141
Csatlakozott: 2013.09.20. 18:39

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Bébé » 2013.09.25. 12:40

Pontosan Annamari, sajnos sok ember nem veszi a fáradtságot még annyira sem, hogy kirugdossa magát a komfort zónájából és megértse nagyjából mi megy körötte ... és még csak a megértés szintén vagyunk ... Sajnos kevés Brownie van, aki ki tudja magát rugdosni a helyzetéből , miután átlátta a dolgokat ...
Avatar
Bébé
Moderátor
 
Hozzászólás: 244
Csatlakozott: 2013.08.19. 15:17

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Annamari » 2013.09.25. 12:22

Brownie, nem vagyunk egyformák :)
Nem mindenki annyira érett érzelmileg, vagy akár nem ütötték át annyira a tapasztalatok nála a falat, hogy önmagára ismerjen a történésekben, ezért folyton ugyanabba a folyóba illetve cipőbe lép bele... amivel nincs baj, de ha ez kóros fixációt okoz, akkor így múlik el az élete, mindig kívül keresi a hibát és mindig meg fogja találni a kifogást és magyarázatot miért is él egyedül (a magas mérce is ennek az egyik jellemzője).
Avatar
Annamari
 
Hozzászólás: 19
Csatlakozott: 2013.09.21. 16:26

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Brownie » 2013.09.25. 09:18

Én azt nem értem, hogy miért nem ismeri fel senki a valódi okokat.
Aki ilyet nyilatkozik, hogy nem találta meg a megfelelő pasit, az elég éretlen gondolkodású vagy még nagyon gyerek.
Honnan tudja valaki, hogy megfelelő-e neki az a pasi, ha még meg sem ismerte? Vagy ha nem egy Matthew Mcconaughey, akkor már szóba sem jöhet? Szerintem elég sokat várunk el általában a másik féltől és nem vesszük észre, hogy mi sem vagyunk tökéletesek....
Avatar
Brownie
 
Hozzászólás: 141
Csatlakozott: 2013.09.20. 18:39

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Bébé » 2013.09.25. 07:20

Szia!
Igen, a szavaid mögött olvasva egyetértünk: csak az ősi, állatias szinten levő belső mag kap pozitív löketet egy jó szextől. Tehát az is jó ... ideig-óráig. Mert tüneti kezelést ad valójában: tehát igaz, foylamatos szex elmaszkolhtja a belső valós problémát; de valódi oki kezelést nem ad.
Más: ez az ÖNismeret sokszor káros következményekkel is járhat, ha nem korrekt módon (sajnos jobb szót most nem találok rá:) alkalmazzák. Mert magába fordul, miközben nem nyílik ki a világra. És és magára görcsöl az ember, és nem látja, hogy mások is körötte vannak. Ha meg észreveszi, elkezdődik a biznisz: te is jól jársz meg én is. Ez még mindig énközpontú gondolkodás. Az igazi önismerettel kinyílik a másikra és az egész világra az ember. Sztem ... és innentől lesznek jó kapcsolatai (és párkapcsolatai is).
Avatar
Bébé
Moderátor
 
Hozzászólás: 244
Csatlakozott: 2013.08.19. 15:17

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Annamari » 2013.09.24. 21:05

A nők "sikertelenségének", "szingliségének" okát az ön-el-nem-fogadásban és az önismeret hiányában lelem meg.
Amikor beszélgetek barátnőkkel, ismerősökkel, soha nem azt hallgatom, hogy mit tudok megtenni magamért vagy másokért, hanem azt, hogy mi az ami hiányzik, és amire képtelen vagyok. Ami bent hiányzik, az hiányzik kint is. Amit nem ismerek fel magamban, hiányként élem meg, ezáltal kívül sem ismerem fel és ott is hiányként fogom megtapasztalni. Tehát minden az elfogadással és ismeret-, információszerzéssel indul.
Az a nő, aki nem ismeri fel a szakrális nőiességét - a valódi nőt - akinek született, az a büdös életben nem fog igazi társra, vagy egyáltalán nem lel társra, bárhogyan is néz ki, bárhogyan is él. A másik nagyon fontos dolog, hogy a mai negyvenes korosztály újraéli önmagát. Szüleik egy igen prűd világban nőttek fel, ahol a testiség, a fizikai szerelem igencsak tabu téma volt. Ezt a mintát adták át, és kérdés a mai anya milyen mintát ad át lányainak? Ma egy nő azt tesz meg, amit szeretne. Ezt háromféleképpen érvényesítik: 1. sehogyan, mert nem érzik, nem látják, nem tudják ezt, 2. túlkompenzálják mint a börtönből szabadult madár, 3. szépen és harmonikusan keresik meg magukban ami a tabuk és neveltetés által kimaradt, majd ugyanilyen szépen és harmonikusan építik azt be életükbe. A szexualitás ennek természetes velejárója, de nem kizárólagos motívuma. Egy nő nem a jó szextől szépül meg, hanem a benső értékeinek tudatos megélésétől, a természetes és szakrális női oldalának mindennapos megtisztelésétől és "használatától". Akinek belül tudatos egységben és harmóniában van önmagával, az lesz a külvilággal is abban.
Nagyon köszönöm a témát ADM, mert az itt írtak még sok nőnek fognak segíteni kikászálódni nehéz élethelyzetekből, mikor úgy érzi nincs biztos talaj a lába alatt és hogy soha de soha nem találja már meg azt az élethelyzetet amiben önmagával is megbékél és még hozzá partnert is talál. :)
Avatar
Annamari
 
Hozzászólás: 19
Csatlakozott: 2013.09.21. 16:26

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Bébé » 2013.09.24. 20:25

KEdves ADM ... kicsit zavaros ahogy írsz, legalább is számomra. Viszont azt a benyomást kelti, mintha Benend sem tisztultak volna le a gondolatok erről ...

Akkor ezek szerint az egyetlen módja egy nő egészséges mentálhigienéjének, jó küllemének és lelki békéjének, ha sokat szexszel???
Avatar
Bébé
Moderátor
 
Hozzászólás: 244
Csatlakozott: 2013.08.19. 15:17

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Buddha » 2013.08.28. 00:49

"Miközben a tökéleteset keresed, elszalasztod a megfelelőt"
Avatar
Buddha
 
Hozzászólás: 10
Csatlakozott: 2013.08.08. 01:56

Re: bullshit avagy miért vagy sikertelen

HozzászólásSzerző: Ildikó Sabla » 2013.08.26. 21:37

Ez valamiféle társadalmi válság? Mármint hogy nem találjuk a megfelelőt? És ezért hajlandóak vagyunk csak úgy simán feladni, és tönkremenni?
"Pl : huszas évei elejét taposó lányokkal , akik simán 30 vagy még annál is idősebbnek néznek ki. Tegnap szintén egy ismerős lánnyal találkoztam , aki 26 éves és le sem merem írni , hogy férfi szemmel menyinek láttam. Egy év alatt hihetetlen sokat változott és nem előnyére. Rengeteg a singli nő manapság és ráadásul olyanok , aki több hónapja vagy akár éve nem élnek semilyen nemi életet. Ez látványosan kiül az arcukra és nem festenek túl jól."
De miért? Így végképp elveszítjük minden esélyünket, nem?

Akit érint, tegyen egy ilyesfajta próbát /utalva a korábban olvasott éjszakai, nappali, egyéb találkozási lehetőségekre/.
Bemész, körülnézel, egyszer, kétszer, ötször, tízszer. Nem látsz senkit, meg se szólít senki. Ne add fel, ne keseregj a sarokban. Nézz hátra, hátha ott áll valaki, kicsit félve és nagyon meglepődve, hogy észrevetted.
Hátha.
Avatar
Ildikó Sabla
 
Hozzászólás: 41
Csatlakozott: 2013.08.22. 13:33


Vissza: Csábítások

cron