A testbeszéd nem hazudik

    

A testbeszéd nem hazudik

HozzászólásSzerző: ADM » 2013.05.30. 00:14

A testbeszéd nem hazudik


Beszélhetnek szerelemről, pénzről, vagy arról, hogy hol töltötték a délutánt. Ám csak akkor hihetünk a férfinak, ha testbeszéde is igazolja állításait. Ezek az önkéntelen mozdulatok ugyanis nem hazudnak, valódi énjét árulják el.

Ha a férfi:

Dörzsöli az orrát – Ha örök hűséget esküszik, akkor is mindig más nők után koslat. Elsősorban saját magába szerelmes. Meg van róla győződve, hogy felsőbbrendű. Ha hosszú távon terveznénk vele, csak úgy tarthatjuk meg, ha napról napra jobban istenítjük. Nem tűri az ellentmondást, akkor azonnal hátat fordít.

Mutatóujját egyenesen a szájára teszi - Heves típus, gyönyörű és szenvedélyes vallomásokkal. Még ha úgy is tűnik, hogy igazán vágyik a szerelemre, ez csupán illúzió. Valójában csak egyre tud gondolni: hogyan lehetne megszabadulni a nőtől!

A bajuszát vakargatja - Nem képmutató, egy életre választ. Elájul saját nagyságától, mindent akar, és mindenből a legjobbat – kicsit nagyok az elvárásai.

Ujjhegyével megtámasztja az állát - Lefegyverző modor, jólneveltség, bókok – ez a férfi ellenállhatatlan hazudozó! Igazi komédiás, ragyogó szónok. Csakhogy, ha megszerezte a zsákmányt, sajnálkozás és lelkifurdalás nélkül továbbáll.

Mutatóujját az arcába fúrja - Egy forint, az egy forint; aki a filléreket nem becsüli, az a forintot nem érdemli. Ez a kedvenc bölcselkedése. És nemcsak a pénzt fogja, érzelmeit is szűkösen méri. A szerelemben csak kapni akar, adni nem hajlandó!

Mindig elnéz jobbra - Ez a férfi teljesen elszakadt a valóságtól, és képtelen szembenézni a realitással. Csak az álmai foglalkoztatják. Ma még érdekli egy nő, mert megközelíthetetlennek tartja. De holnap esetleg már elutasítja közeledését.

Szemöldökét vakarja - Szerelmi vallomása nagyon kimódolt. Nincs egyetlen szava vagy mozdulata sem, amely természetes lenne. Sajnos, képtelen az igazi, őszinte szerelemre. Minden csak színjáték. Lételeme a rosszindulat. Soha semmit nem szokott megbánni.

Kisujjával piszkálja az orra hegyét - Ne álmodozzunk ígéretei teljesüléséről. Képtelen ugyanis bármilyen fogadalmat betartani. Értékítélete szerint pohárnyi víz ugyanannyi, mint az óceán. Legkedvesebb időtöltése a siránkozás.

Játszadozik a kezével - Ez nem a féltékenység vagy az idegesség jele, sokkal inkább az unalomé. A vacsorák, az esti programok egyáltalán nem érdeklik, viszont az ágy annál inkább. Számára az “örökre” és a “mindig együtt” szavak nem kapcsolódnak a szerelemhez.

Soha nem néz a másik szemébe – Szavak, szavak... mindig csak szavak. Ez a férfi a hódítás és a “futó” örömök nagymestere.

A fülcimpáját húzogatja - Megint egy férfi, akit senki más nem érdekel, csak saját maga! Ő az aki mindent tud, és mindenről van véleménye. Imádja a dolgokat még komplikáltabbá tenni. Magyarázatai néha annyira zavarosak, hogy gyakran elveszti a fonalat. Mellette a nőnek egyetlen dolga van: tátott szájjal hallgatni.

Hihető, ha a férfi:

Mutatóujját a szája felett pihenteti, az ajkával párhuzamosan – Mellette felesleges a féltékenység, csak egy nagy szerelmet ismer. Érzelmei kiolvashatók a tekintetéből is.

Bal kezét a torkára helyezi - Érzelmes, akiből már nem sok van a világon.

Fejét és bal fülét a bal kezének támasztja - Nehezen találunk nála őszintébbet. Gyűlöli a komplikált életet, és utálja a hazugságokat.

Vakarja a fülét - Őszintén szerelmes férfi, akivel minden nő boldogan találkozna. Kicsit félénk és visszahúzódó, de imádnivaló.

További, őszinteségre utaló jelek: vakarja bal tenyerét, arcát két keze között tartva nézi a nőt, bal kezét mindig ráteszi a jobbra.
ADM
Adminisztrátor
 
Hozzászólás: 265
Csatlakozott: 2013.05.28. 17:15


 
 

Vissza: Testbeszéd

cron