Saját oldal készítése

2010.12.23. 19:00

Ide írjátok az ezzel kapcsolatos kérdéseiteket, észrevételeiteket. :)
A topikhoz tartozó leírási itt találjátok: viewtopic.php?p=79#p79

Re: Saját oldal készítése

2014.04.02. 14:40

Papa1724 írta:Ide írjátok az ezzel kapcsolatos kérdéseiteket, észrevételeiteket. :)
A topikhoz tartozó leírási itt találjátok: viewtopic.php?p=79#p79


A topikra klikkelve, a topikhoz tartozó leírás nem létezik. És ezt tapasztalom az oldal nagyon sok helyén. Szerettem volna böngészni, hozzászólni, hogy ne legyen már az avatarom alatt, hogy még nincs hozzászólása, de azt tapasztalom, hogy semmihez sem lehet hozzászólni! Vagy tévednék?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Béluska 2014.04.06. 14:31-kor.

Re: Saját oldal készítése

2014.04.06. 08:59

Szia! :)

A "Saját oldal készítése" egy pillanatnyi ötlet volt volt, mindenkinek tetszett, de aztán senki nem foglalkozott vele.
De a lényege az, hogy ott mindenki csak a saját témájában tudott, és tud új témát indítani.
Ha viszont nincs téma indítva, akkor nincs mihez hozzászólni.

Mintegy 4 éve még jól ment a fórum, vagy 6e. tag volt. De a letölthető filmek, zenék linkjei miatt a hatósággal gondunk volt, ami miatt a fórum nagy részét le kellett szedni. Ráadásul a Facebook éppen ebben az időben volt a csúcson Magyarországon. Így nagyon sokan itt hagyták az oldalt, mint általában a többi fórumokat, inkább mentek a Facebookra lájkolni.
Ráadásul eredetileg hárman csináltuk az oldalt, de végül egyedül maradtam az oldal kezelésével, mert egyik barátom külföldre ment dolgozni, a másik meg suliba jár még mindig, és még meg is házasodott. Fenn tudom tartani, de egyedül foglalkozni vele a munkám mellett nagyon nehéz, mert kevés időm jut rá.
Végül szép lassan teljesen újra írtam az oldalt, csak pár dolog maradt meg a régebbi időkből, mint például Fürtöske teknősös része. Ekkor készült el a phpBB3-al foglalkozó rész is, amiben Ragadozó nagyon sokat segített, és segít most is.
Sok mindent lehetne csinálni, nagyon sokk olyan téma van, ami azért bevonzaná az embereket, de időm az sajnos nincs annyi, amennyit szeretnék az oldalon tölteni, egyedül meg nem megy úgy, ahogy szeretném.